4 dagar ledigt inklusive midsommar

+ lön imorn. En grej ska jag iaf köpa! och det är en kånken.



Bra att ha på typ Arvikafestivalen som jag precis har skaffat mig en biljett till.


Sen är det midsommar på fredag. Firas i Avesta. Litet hus i skogen nära sjö med bastu ect. Riktig svensk midsommaridyll! Men jag har nog tamijfan haft idyll många år på rad nu tror jag. Nästan iaf.

2005 börjar minnet. Var med styvbror Fredrik till en vän i Sthlm, badade vid klippor, åt glass med jordgubbar, grillade. Kvällen blev dock en fjasko då vi fick för oss att vi skulle gå ut. Typ inget öppet (eller så var vi för små). Tog taxi hem. Tjejen som vi var hos däckade i taxin. Ingen annan hittade. vi hade totalt 300 kr. Så han släppte oss när mätaren visade 300. Sen var vi vilse.... Fint väder. Halvt svensk midsommaridyll.

2006 firades hos Lisen i Rasbo. Landet, dock inge bad. Men grill, midsommarstång mm. Mys. Fint väder. Halvt svensk midsommaridyll.

2007 firades på Öland. Jag Lisa Calle och David tog bilen och roadtripade ner. En stuga mitt ute i skogen, bland kossisar. Nära vatten och med massa folk och fest! Lunch vid en hamn, gocart, god mat på långbord mm. Fint väder (en regnskur på kvällen dock). Men svensk midsommaridyll!

2008 firades på planet ner till Turkiet med hela (halva) tjocka familjen, dvs. jag Matte, Tove, Pappa, Lena, Fredrik, Sofie och Daniel. Ingen svensk midsommaridyll, men helt klart värt att skippa för den veckan!

2009 firades i Östernäs, stockholms skärgård. Stor fin gård vid mälaren. Finlandsbåten åkandes förbi ett par gånger. Grill, lekar och fest. Ett plus för tältövernattning. (Tälta är mysigt). Helt klart svensk midsommaridyll!

Så får vi se hur 2010 blir =)

bad vid klipporna grill på tomten

på väg ner på Arlanda

lekar 

Sov gott!

hej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0