En helg i Gbg

I skrivande stund var det ett bra tag sedan men minnet är klart!

Jobbade fredagen och hade bett om att få sluta 1 timme tidigare dvs. 17 för att snabbt ta mitt pick och pack som även besotd av Fredrik och Malin, och dra de 46 milen till Göteborg!

Strax en timme innan snabb bokar Micke en sista plats i bilen i en ren ångestattack över att sitta hemma och uppleva världshistoriens tråkigaste helg ensam. Och något sena med glad far vi vid 18 tiden ut ur Uppsala!

Fyllan drar sanbbt över bilen och det blir en högljud färd ner mot en väntande mamma Jangland.

Väl där blir det svartklubben Trackstop. Fredrik får otippat kvällens första ragg bestående av ett härligt rockdrägg!

Lördagen blir lite bakisslapp med shopping och förfest i en park. Vidare förfest hos Sofia och tillslut utgång på Kellys, KIngs Head, Henriksberg och Pustervik där allt slutade i en enda stor spya bakom soffan. Trevligt!

Hela resan avslutas med att vi kör över Idas fot och blir öven några sekunder stående med bilen mitt på den. Och det är ingen liten nätt bil dendär stadsjeepen! med några varma tackord till Ida för den trevliga helgen och med några "kööör......KÖÖÖÖÖR!!" från Ida rullar vi hemmåt igen.

Faktum är att denna stora hyundai verkar vara en riktig olycksbil i dessa lägen. Även då vi sammafattade resan upp till skitestet i Sälen som en superkul och skitbra resa utan större skadaler, tar det inte lång tid innan Rasmus ställer till det. Istället för tvärniten han ska dra till med för att inte åka in i bilarna bakom drar han gasen i botten och dundrar med full fart in i bilarna bakom!


Viva la Hyundai!!


RSS 2.0