Sverige smälter...

...så jag har köpt ett par gummistövar =)




Gonatt!

Yari

Så jävla surt. I Åre vaknade jag upp efter en lite smått hård utekväll utan min fina mobil. Men jag fick acceptera det sorgliga läget. Senare under dagen trädde flashbacks in och svaga minnen ledde mig till en stuga en bit bort, där jag hängt på efterfest medan jag väntade på att mina varma mackor skulle bli klara(?). Och där låg den, i en snödriva. Rosa och söt och väntade på mig. Otroligt flyt!



Men för ett litet tag sedan tappade jag bort den igen, påväg till jobbet. Sista gången jag minns att jag såg den satt jag hemma och messade på toan. Senare på lunchen hittade jag den inte i jackfickan, där jag alltid lägger den. Inte heller hemma, eller i skåpet, eller i bilen, eller i butiken (jobbet).... och ingen annan stans heller! otroligt onödigt...

RIP min vackra Sony Ericsson W595.


Och välkommen min fina Sony Ericsson Yari. Köpt för ca 1300 mindre än ord. pris. På nyöppnade Media Market.





Jag ska sätta denna i koppel!


hejhej!


Paris - världens sämsta tunnelbaneåkarstad

Klockan 13.30 gick bilen, kl 18 gick flyget, kl 21.45 gick bussen. Runt midnatt tors-fre, efter några steg i fel riktining, nådde vi helt utmaddade vår hotelldörr i centrala Paris.
Möttes av denna.




Jag gillar julgranen ovanför...

Efter ca 10 min kommer iaf den färdigskitna receptionistkillen och släpper in oss.
Vi har 2 rum. Ett killrum med 3 sängar, trodde vi. King sover själv, Andy och Micke får dela..

Jag och Emma sover i tjejrumet några (snea och ostabila) trappsteg upp.


    

Vi har dock bajsfläckar och pubishår i sängen.


   

Men lite får man väl tåla! Ett hotell med så bra läge (mitt i hookerkvarteren var det visst) privata rum för 200 spänn och gratis frukost!


Nästa morgon är det en free tour som står högst på att-göra-listan. Det är fint väder i Paris.





Vi går förbi alla de viktiga byggnaderna. Lite sånt som gör Paris till Paris.


   


   

Kvällen avslutas med en pub crawl på lite barer och en klubb på Champs-Elysée. Eller som King känner gatan: the Adidas-street. (Vi var inne i en Adidas-store där tidigare under dagen.. Vem behöver veta att det finns en Champs-Elysée lixom?)...

Micke hängde inte på oss i vår otroliga fart till sista klubben och bestämde sig för att dra hem. Men somnade på tunnelbanan. Hamnade på endstationen. Och nej, klockan var 1 och ingen tunnelbana gick tillbaka in till Paris. Han blev nekad av 2 taxisar då det var för långt in till stan. 3dje nappade dock. Tur för han!

Andy och King spenderade kosing i baren medans jag och Emma var smarta och gjorde oss vänner med gayiga fransoser och fick ett oräkneligt antal champagneglas.

Framåt 6tiden vill både jag och Andy hem. Sa jag i början att vi bodde centralt? det var lur...
Vi gick och vi gick och vi gick... (Vi kan ha gått vilse oxå...) Andy var askalas och ville tillslut inte gå längre. Han raggade upp en taxi och ville bestämt åka till Circ de soleil. (En cirkus i Las Vegas tror jag bestämt). Jag tyckte inte det var en jättebra idé och föreslog vårt riktiga hem, plaza de clichy. Men neejdå! Jag och Andy hade beef i taxin och stackars chaffisen åkte runt runt. Tillslut överröstade jag Andy och vi kom hem.




   

Goodmorning sunshine! Lördag, jag är pigg och den enda som pallar gå upp och äta den goda franska gratisfrukosten denna morgon. Det är dags för en närmare titt på Sacre Coeur, den vita vackra kyrkan, som vi under fredagen bara skymtat. Och spana in Eifeltornet lite närmre oxå såklart!


   

Då det är svinigt kallt och snålblåst + 1 timmes kö, bestämmer vi oss för att eiffeltornet i mars är allra bäst att beskådas från marken!

Vi åker hem, Micke lyckas få en "tunnelbanebiljettspärr" som inte funkar och hoppar över grinden. Ramlar dock och dunkar in i en dörr bakom. Vakter hör oljud och rusar dit. Börjar hysteriskt, på franska, skälla på Micke och tar honom med sig. Pratar om en "fine". Då han faktsikt stoppat i biljetten i maskinen och fått ut den igen innan han hoppade över, lackar han ur när dom påstår att den inte är giltig.

Micke är asbra på att säga fula ord på franska och drar till med "putta di madre". Tyvärr var det spanska och betyder typ fuck your mother, mother fucker, what ever... Dock sa han det med en fransk twist ^^. Och det ihop med fuck off och I hate fucking Paris, fick vakterna att kräva honom på 50 euro, annars blir det "police". Grattis Micki!

Men 500 spänn var dock ingenting mot Andy och Kings spendernight kvällen innan på totalt 6000 i baren! Killarna hela dagen ;)

Kvällen som kom blev lite mer lugn och avslagen (för de flesta iaf)...
Låång förfest, en sväng till Notre Dame i natten och en fransk kebab fick räcka denna afton.


   


Sista dagen. Louvren är gratis idag och jag Micke och Andy passar på att ta en glutt på Mona-Lisa mm. Sen tar vi oss i kragen och äter den första riktiga maten på hela resan =)


   


Det var allt. Tack och hej!




RSS 2.0