Som en svaaala följer vindeeen

På 1 vecka har jag hunnit med att.


Jobba.
Sola på stan, vid ån, på min lediga dag med Malin och brorsor. Äta sallad.
Gå på 40årsfest i Gåvsta. Öla på Bullit.
Va trött och bakis. Jobba.
Kolla på när jobbgrabbarna spelar fotboll. Skratta åt Micke när han stod i mål.

typ.

Imorn blire första hoppträningen med Biggi på bra länge. tagga tagga.




hej.

Vårbal - check

Då var årets vårbal avklarad. Denna gång tog vi middagen hemma ett gäng för att sedan gå ut på stockholms nations släpp. För att sedan vandra vidare till Göteborgs nation. Lyckad kväll helt enkelt. Micke som älskar frack och baler höll ut i en ca 2 timmar detta år.. Vi andra var piggare! Klockan ca 07.30 var jag och Lisa hemma i hennes och Annas lägenhet. Efter att hurtigt ha kokat ihop lite äggröra o bacon somnade jag på soffan.




natti.

We´ve got balls..

..var temat. Vår butik var olika bollsportspelare. Jag var, som ni sett i tidigare inlägg, en tennsispelare.

Norrköping bestod idag av lite tävlingar och lite fest. Lite regn och lite iskalla händer..
Över 1000 pers och alla var Stadiumfolk.

Här kommer lite bilder.



Bussresan ner var vi taggade!



Som sagt.



Inledningscermoni.



På läktaren.



Ute väntade 4 basketmatcher. I spöregn. Och shorts..



jaa...



Blöt, kall och arg.



Jag och Emma tog några välbehövliga shotar innan vi gick ut till den fjärde och sista matchen.



Efter 6 timmar ute i regnet var det rätt nice att ta en varm dusch, byta om och få lite fin middag!



Jag var ashungrig och Micke var snäll och gav mig hela sin förrätt. Det ska inte va tvärt om eller?



Maria och Annika.



Grabbarna.



Emma.



Och jag.




Hoffmaestro och Charlotte Pirelli stod för musikunderhållning. Kl 2 gick bussen från Norrköping för att ca kl 5 landa i Uppsala. Det var ett gäng tötta människor som reste sig upp för att ta med sitt pick och pack, kliva av och ta sig hem.

Men kul var det! Och med lite sol hade det varit ännu roligare!!



hej.


Typiskt tjejer..

..att klä på sig outfiten man ska ha på lördan redan på onsdan! Ska på Stadium olympiad. Typ personalfest med lite tävlingar och sånt. Kanske hinner jag fila lite mer...

Men jävlar vad SNYGG jag blev! :D



natti.


Var hon vackrare än mig?

Har fastnat i riktig mysmusik för tillfället. Melissa Horn. Lyssna och mys med mig =)



natti.

Snel häst

Måste bara lägga upp filmen från Bigs första morgon i hagen efter 2 månaders vila i en liten sjukbox.
Min halvblodsvalack blev en arabhingst..


Sooliga valborg

Klockan ringer 07.00... efter en dag på saluhallen = kvalborg... upp och hoppa på Micke och Matte(som är hemma nu). Kl halv 9 går bussen till Stina. Hoppar lite på henne, lämnar öl i kylen eftersom hon bor nära ekonomikumparken som är dagens häng! Vidare till studentvägen, möter upp Anna, Lisa, Magnus, Malin och Fredrik. Där blir vi dock inte långvariga. Mot ekonomikumparken.

Solen är asvarm och vi är nöjda! Vi lägger ut massa filtar och myser med jordgubbar och champagne/öl/vin. Folk väller in och tillslut är det sjukt packat! Festivalmys =)

Micke, Matte och David mfl sluter upp lite senare och folk börjar fyllas. När solen svalnar och folk börjar dra sig, drar jag och Micke och köper varsin pizza innan vi tar oss till hans kompis Gustav i kåbo för att hänga lite. Möter upp Mickes syster Malin påvägen. Väl framme ser det otroligt tomt ut och vi slår oss ner på altanen och drar fram ölen. Tillslut blir vi upptäckta av Gustavs pappa och Malin blir äntligen insläppt för att låna toan. Där hon stannar i 20 min. Vi börjar precis undrar vart hon tog vägen då min mobil ringer. Dörren har gått i baklås. Alla provade, tillslut fick vi ropa ner de nyktra föräldrarna som hade problem även dem. Tillslut kom Malin ut.

Lite mer folk droppade in. Malin drog och vi drog vidare till studentvägen igen. Där var det drag på Malin (många Malin nu..). Hon satt i soffan och hade en riktig show! Vi grillar lite kött samtidigt dom huset fylls med människor. Tillslut är festen igång utan att Anna riktigt hängt med alls. Men kul hade vi.

En hel lång dag med öl börjar dock bli för mkt nu när man är inne på sitt 24e år... Så kl ca 23.30 tog jag och Micke vårt pick och pack och började vandra hemåt. Vi hann även med att se den sista glöden från majbrasan i årstaparken innan vi hamnade i sängen och somnade snabbt.


Lite bilder från valborg då.






























Dagen efter på min och Annas ridtur blev vi även jagade av en hund (varg) som i sin tur jagades av en riddare (full mundering + svärd). Big flydde in i skogen (i ett träd) och rev upp sår över ögat. Jag hängde runt halsen och slog huvet i ett träd. Men satt kvar! Cotten var lite coolre, dock inte jätteförtjust i riddaren!

Vi hade hamnat mitt i ett lajvspel....



hej!


RSS 2.0